Mariske Hekkenberg

Mariske Hekkenberg

Zangeres

Mariske Hekkenberg is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Ze rent als freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via backing vocals voor Grant & Forsyth naar het Metropole Orkest. Hiermee stond ze in 2012 in Paradiso om samen met Mathilde Santing backing vocals te verzorgen voor Todd Rundgren.

Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg als freelance zangeres bij bands in diversen muziekstijlen waaronder Fisher and Friends.
Ook is Mariske vaak in de studio te vinden waar ze regelmatig samen met diverse trance grootheden werkt en voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Samen met echtgenoot en saxofonist Louis Gerrits is zij eigenaar van een multifunctionele audio/video studio. Hiermee verzorgt zij audio opnames en videoregistraties van live concerten. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor saxofoonlessen en zangcoaching.

Samen met Rudy Fisher is zij regelmatig te vinden in de stadhuizen en kerken verdeeld over Nederland om de huwelijksplechtigheid van hun klanten waarvoor ze ook het avondfeest verzorgen, te voorzien van romantische muziek.