24/maa
Rudy Fisher
Published in post

Yvette Keijzers

Yvette Keijzers

NIEUW in onze zangeressen ‘stal’ is freelance zangeres Yvette Keijzers.
Zeer allround.

Biografie Yvette Keijzers

Charmante zangeres Yvette ‘stond haar mannetje’ zei Jeroen van der Boom
over the Battle tegen publieksfavoriet Ben Saunders in ‘The voice of Holland’.
‘Yvette verdient een staande ovatie’ voegde Jeroen hier aan toe.
Coach Roel van Velzen: ‘Je wist dat er grote taak voor je lag en die taak heb
je fantastisch opgepakt’

Drie juryleden stemden voor Yvette, dat zegt genoeg. ‘Een top zangeres’ noemde
Angela van Groothuizen haar.

De blonde Brabantse zangeres was eerder ook in Oslo voor het
Eurovisiesongfestival alwaar ze de achtergrondkoren voor Sienke deed. ‘Dat waren
geen 3 maar 120 miljoen kijkers!’ aldus de goedlachse Yvette

Yvette verzorgde jarenlang de backingvocals voor Belle Perez. Ook voor andere
bekende en minderbekende artiesten in Nederland, Belgie en Duitsland.
In 2000 bracht ze voor EMI Brussel onder de artiestennaam Ivy Lee de single
‘first, last ever and only’ uit. Geschreven door Jack Robinson die onder meer
‘I love to love’ voor Tina Charles schreef.

Yvette zong op bruiloften, discotheken, bedrijfsfeesten en festivals met haar
diverse bandjes en is een ervaren allround zangeres.  Van zeer krachtige
uithalen die mr. Ben Saunders bijna omver bliezen tot zeer gevoelige ballads.

Van studiowerk tot live los gaan op het podium….  She does it all !!

Wie is Yvette Keijzers ?

Yvette Keijzers geboren in Geldrop. Al van kleins af aan bezeten van zingen en dansen. Zang- en danslessen, musicals, koren, showballet en talentenjachten….. mijn ouders waren er maar druk mee ! Toen was het voor mij al duidelijk, mijn toekomst lag in de muziek. Op mijn 19de werd ik de leadzangeres in een semiprofessionele coverband. Gedurende deze tijd volgde ik ook nog actief zanglessen en workshops bij verscheidene zangpedagogen. Mijn werkzaamheden als freelance zangeres breidde zich steeds meer uit. Zo ging ik studiowerk doen (jingles, reclamespots, pre-producties), zat in de meidengroep ‘Big Boss Groove’ , nam een singel op voor EMI, onder de artiesten naam Ivy Lee en schitterde in een theaterdinershow.
De afgelopen jaren hebben mijn werkzaamheden als freelance zangeres zich nog meer uitgebreid, o.a bij grote bands in Duitsland ,België en als backingvocalist voor o.a Belle Perez .

 

Rudy Fisher
Fisher and Friends is allround top 100 band. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. FISHER AND FRIENDS staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten. Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt. Bezetting: Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere ZANGERESSEN of meerdere MUZIKANTEN wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance mucisi altijd o.v.b. U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.
http://185.104.29.18/~fisherandfrien

Comments are closed.

Scroll to Top