Wij starten in Januari 2019 een DUO voor ouderen- en zorginstellingen

 

 

Vanaf 1 Januari 2019 is DUO NIEUWERWETS na een stop van 5 jaar weer actief.
Voor een redelijk betaalbaar gage kunnen zij u verschillende programma’s aanbieden.

1.) Rudy Fisher SOLO voor huiskamer concerten op afdelingen met een huiskamer voor dementerende ouderen (tot 20 personen)
2. Rudy Fisher DUO voor huiskamer concerten op afdelingen met een huiskamer voor dementerende ouderen (tot 20 personen)
3.) DUO voor grotere groepen in de gezamenlijke ruimte van uw zorginstelling. 2 x 45 minuten binnen 2 uren.
4. Een mini Theatershow van 2 x 45 minuten binnen 2 uren. ‘SAMEN KUNNEN WIJ DE WERELD AAN’

Muziek van de jaren 30 tot heden.

Wij nemen u mee in een reis door de tijd. Met pakkende Nederlandstalige en Engelstalige ballads tot gezellige dans en feestmuziek en zelfs een ouderwetse Polonaise Medley.

Kijk eens op www.duo-nieuwerwets.nl voor alle info en prijzen

Rudy Fisher
Fisher and Friends is allround top 100 band. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. FISHER AND FRIENDS staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten. Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt. Bezetting: Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere ZANGERESSEN of meerdere MUZIKANTEN wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance mucisi altijd o.v.b. U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.
http://185.104.29.18/~fisherandfrien

Comments are closed.

Scroll to Top