Bruiloftband, Bedrijfsfeest, Band, Live muziek, Verjaardagen, Recepties en Diners

Bruiloftband

Fisher and Friends is te boeken als SOLO entertainer met digitale vleugel, begeleiding en zang.
Ideaal voor uw receptie of diner maar ook voor een swingend feest draait RUDY FISHER zijn hand niet om. Live Muziek! u kunt niet zonder!

Uitbreidingen met 1 of twee zangeressen, een gitarist-zanger, saxofonist-zanger, percussionist en zelfs een 2e pianist-zanger met volledig licht, geluid en ook een mogelijkheid met een videoscherm van 4 x 2,5 meter behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest

Ook de muzikale omlijsting van uw jaarlijks bedrijfsfeest of de opening van uw nieuwe pand is mogelijk. Wij bemiddelen tevens bij het leveren van alle facilitaire zaken. Licht, geluid, tenten, podia, beveiliging, catering etc etc. Maar ook alle denkbare artiesten en groepen zijn bij ons te boeken.
Na een persoonlijk gesprek worden uw wensen meegenomen en vertaalt in een duidelijke offerte die u kort daarna ontvangt.

Live Muziek

Live muziek maakt…of breekt uw feest.
Kies daarom voor kwaliteit en bezuinig niet op enkele honderden Euro’s.
U vindt erg veel na een uurtje Googelen maar laat u goed informeren en bekijk de band zonodig eerst live of via een goede video. Beide is bij ons mogelijk. Bel voor een afspraak of bekijk onze presentatie video’s op onze website.

Verjaardagen

Meestal vier je dar thuis in huiselijke kring. Live muziek is niet meteen het eerste waar je dan aan denkt. Maar door de erg compacte setting met digitale minivleugel van 2 x 1,5 meter op een eigen podium van 25 cm kan RUDY FISHER, desgewenst met een zangeres of/en een gitarist-zanger, makkelijk een plaatsje vinden in uw huiskamer of overdekte tuin.

Recepties en Diner

Tja, u twijfelt nog.

Solo Entertainer voor uw Dinerdansant

Allround live muziek

U nodigt veel zakelijke relaties en uw familie uit en begint met een borrel die overgaat in een chique diner. U heeft elkaar al een tijd niet gezien en wilt graag met elkaar praten.
Moet daar dan wel muziek bij?
Die keuze is natuurlijk helemaal aan u.
Maar RUDY FISHER garandeer een volume waarbij iedereen tevreden is en elkaar goed kan verstaan. Wilt u RUDY FISHER een half uurtje tijdens de ontvangst als ACCORDENIST aan de ingang? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uw receptie of diner is zonder live muziek niet denkbaar en zeker niet zo gezellig.

Rudy Fisher
Fisher and Friends is allround top 100 band. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. FISHER AND FRIENDS staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten. Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt. Bezetting: Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere ZANGERESSEN of meerdere MUZIKANTEN wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance mucisi altijd o.v.b. U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.
http://185.104.29.18/~fisherandfrien

Comments are closed.

Scroll to Top