Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie

Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie

U zoekt een akoestisch DUO of TRIO voor de ontvangst van uw gasten of tijdens een receptie.
Dan bent u ook bij Fisher and Friends aan het goede adres. Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
De bezetting is Rudy Fisher op Accordeon/Gitaar, Erik Prudon op gitaar en Robert de Kok op accordeon/sax.

Na de receptie nog een feestavond.
Dit DUO of TRIO kan ook vanaf een vaste locatie een allround repertoire spelen.

udy Fisher is een Allround Entertainer met een mega groot repertoire.
Hij speelt bijna alle genres behalve klassiek.
U wilt rustige achtergrondmuziek tijdens uw receptie of diner? Geen probleem.
U wilt een knalfeest ? Geen probleem.
U zoekt eigenlijk een DUO? Rudy Fisher heeft diverse top zangeressen.

Maar ook een DUO, TRIO of complete band formatie is mogelijk.

Zijn mooie witte minivleugel heeft een verzorgde en professionele uitstraling en geeft een extra dimensie aan uw feest en locatie.

Deze doorgewinterde muzikant en oprichter van Fisher and Friends, heeft ruim 25 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als entertainer als met duo en orkest.

Solo Entertainer voor uw Dinerdansant

Rudy staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant.

De band van Rudy Fisher:

Fisher and Friends is allround top 100 Coverband. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. FISHER AND FRIENDS staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten.

Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.

Bezetting:

Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere ZANGERESSEN of meerdere MUZIKANTEN wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance mucisi altijd o.v.b.

Pianist Zanger Live Muziek Bruiloft  Pianist Zanger Live Muziek Bruiloft

U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.

Hier vindt u onze presentatie videos:

SOLO en DUO: Fisher SOLO-DUO
T
RIO en Large Edition: Fisher TRIO-Large Edition
X
L en XXL Edition: XL en XXL Edition

Kijk eens op De website van onze band

Een alternatief of meer entertainment nodig? Bezoek de website van Update Music & Events

 

Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie
Akoestisch mobiel DUO TRIO receptie

Rudy Fisher
Fisher and Friends is allround top 100 band. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld m.b.t. kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. FISHER AND FRIENDS staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten. Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt. Bezetting: Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere ZANGERESSEN of meerdere MUZIKANTEN wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance mucisi altijd o.v.b. U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.
http://185.104.29.18/~fisherandfrien

Comments are closed.

Scroll to Top